Den bättre hälften av Karlstad Kakel, Bo Westman dog plötsligt i en trafikolycka.

Det blev tomt.

Butiken är därför stängt.

Pågående kunder bes ta kontakt via mejl. Telefon blir inte besvarad.

 

Med inspiration, erfarenhet av funktioner och en närkontakt med den tekniska utvecklingen, söker vi stadigt det bästa för just ditt projekt.


Kraven och förväntningarna tar vi som en utmaning. Kolla läget och fråga på. Här inne på webbsidorna ser ni varför vi finns, -sedan 1919.

Butik och showroom

Butiksingången Butiksingången Butiksingången Butiksingången Butiksingången Butiksingången

Utställningen visar ett axplock av ett enormt produktutbud. Här finns representativa miljöer med utvalda produkter från noga utvalda tillverkare av badrumsinredning, bastu och tillbehör. Miljöerna visas i olika montrar för att fungera som inspirationskälla och underlag för beslut. Här får du också en verklig inblick i kvaliteten.

Vi kan inte visa allt, men vi håller oss ständigt ajour med kommande nyheter och alla leverantörers kampanjer.

Här i Norden har vi många trähus som rör på sig efter vädret. Nu finns lösningar i material och konstruktion som gör att man kan täcka vilka ytor som helst med kakel och klinker.

Keramiken har alltid följt människan i vår strävan efter det optimala, både med sin formbarhet innan bränning och livslängden efter. Keramiska plattor är miljösäkra ytor och råvarorna är endast naturprodukter. 

 

Lager och logistik

Nya storlagret Nya storlagret Nya storlagret Nya storlagret Nya storlagret Del av lagret

I lager finns endast kvalitetsmärkt och första sortering av kakel och klinker, så kallad byggkeramik. Varje fabriks representanter hälsar på några gånger om året då de presenterar sina nyheter. Vi väljer varorna efter kundernas förfrågningar och vår förmåga.

Innan du tittar runt efter keramiska plattor att sätta på dina väggar, golv eller andra ytor, bör du veta att det finns en teknisk standard (EN 14411:2006) för klassning av kakel och klinkers. Det finns mycket att välja på och vi har endast varor från fabriker som följer kvalitetsnormerna samt de senaste miljömärkningar.

Inte en keramisk platta är inköpt till vårt lager innan den är kritiskt granskad och satt i relation till Karlstad Kakel´s affärsidé med topp kvalitet och service.

Vi säljer till både privatkunder och företag och lagerför pallvis med kakel och klinkers för omgående leverans. Förutom den egna importen finns tillgång till plattor från t.ex. GolvabiaCCHöganäs, Lhådös eller Konradsson

"Plattoteket" med specialimporten

Plattoteket Plattoteket Plattoteket Plattoteket Plattoteket Del av Plattoteket

I de nya lokaler på Kolvgatan 6 (Våxnäs) har vi öppnat en avdelning vi kallar PLATTOTEKET. Där finns prov på de senaste nyheter av produktionen från fabrikerna i Italien. Låna gärna hem provplattor eller panåer för att se hur de passar in i just ditt miljö.

Vi tar hem både stora och små specialbeställningar direkt ifrån fabrik. Till de bästa priserna på den svenska marknaden och leveranser säkerställs med många års erfarenhet av transport och logistik. Räkna med lite länger tid för importvaror.