Här finns de flesta av våra leverantörer inom badrumsinrede i alfabetisk ordning.

Alla Alapé tvättställ och handfat tillverkas i glaserad stål. Detta karakteristiska material för Alapé öppnar upp en fascinerande mängd former, ytor och dimensioner med unik precision. Produkter i glaserad stål är lätt och extremt robust. Det sammansatta materialet är hårdare än porslin.

Sortimentet består av ett exklusivt urval av beslag och inredningsdetaljer för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön. För att kunna tillgodose våra kunder med produkter som passar varje persons önskemål har vi allt från det allra trendigaste till det klassiskt lantliga.

Beslagsboden har tagit fram produkter till dig som söker designade beslag för ditt hem. Till badrummet hittar du en mängd badrumstillbehör. Sist men inte minst vill vi nämna Beslagsbodens spännande sortiment av självhäftande krokar och toalettpappershållare.

Med bakgrund i teknisk utveckling och projektering vet vi vad som krävs av produkter för att tas väl emot på marknaden. Det är denna kunskap och drivkraft som byggt och fortsätter bygga vårt sortiment. Vårt mål är att importera, saluföra och marknadsföra kvalitativa produkter till dig som ställer höga krav på badrummet både i utförande och kvalité.

DuoBad erbjuder ett stort sortiment av egenproducerade och högkvalitativa badrumsmöbler. Vi tar alla detaljer på största allvar för att på så sätt skapa badrumsinredningar av allra högsta kvalitet. All vår möbeltillverkning sker lokalt i Småland. Kärnan i verksamheten är ett genuint hantverk med lövträ som ytbehandlas för bästa fuktskydd och livslängd.

Kombinationen av Duravits miljövänliga produktion och företagets noggranna kvalitetskontroll mynnar ut i en produkt som är både praktiskt och hållbar. Hållbara material, modern expertis och känslan för att förutse vad som är viktigt imorgon innehåller de väsentligaste delarna för ett vackert, ansvarsfullt och levande badrum.

Vårt namn talar för sig själv, precis som våra produkter. 40 års erfarenhet ger resultat. I vårt sortiment ingår endast marknadens topprodukter vad gäller kvalitet, funktion och design. Duschbyggarna har genom åren utvecklats till ett starkt varumärke som förknippas med pålitlighet, god service och snabba leveranser. 

Eurobad - badrumsmöbler för dig som kräver lite mer. Eurobad är ett familjeföretag som sätter kvalité och modern design i fokus. För oss är badrummet en viktig del av din livskvalité. Vi vill ge dig möjligheten att skapa ett badrum som inte bara är bad och dusch, utan är en del av vardagsupplevelsen.

FM Mattsson är Sveriges äldsta krantillverkare. I generation efter generation har hantverkstraditioner gått i arv, och kunskaper om mässingens innersta hemligheter vårdats ömt. Blandarna utmärker sig framförallt för sin höga kvalitet och sina innovativa tekniska lösningar.

Geberitkoncernen är marknadsledare i Europa inom sanitetsprodukter och har en global räckvidd. Geberit verkar som en integrerad koncern med stark lokal närvaro i de flesta länder i Europa, och bidrar med unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumsporslin.

Porslinstillverkningen började på orten redan 1825 och idag är Gustavsberg ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen. Vår långa historia bygger på mötet mellan vår tradition och vårt ursprung i skärgården med nymodig teknik och ett modernt formspråk.

IDO Badrum marknadsför produkter för badrum såsom badrumsmöbler, duschar, badkar, tvättställ och wc-stolar. De keramiska produkterna tillverkas i Ekenäs, Finland. IDO Showerama duschar tillverkas i Sverige i Mörrum. Tillverkning av badrumsmöbler sker i Finland genom avtalade underleverantörer. IDO ingår i den världsomfattande badrumskoncernen Geberit.

Vi har arbetat med porslin i över hundra år och med badrum i nästan åttio. Vi har lärt oss en hel del på den tiden. Vad som fungerar och håller, och vad som inte gör det. Vi föredrar rejäla och beprövade material. Glaserat porslin och emaljerat stål är självklara material för oss när det gäller sanitetsprodukter – trots att det finns många andra material som både är billigare och lättare att tillverka. 

Iconic Nordic Rooms, är skapat av människorna bakom Aspen badrumsmöbler och INR duschväggar. Med nya INR vill vi ge dig nya möjligheter att förverkliga drömmen om ett unikt badrum – med mer plats för personlig stil och smarta funktioner.
Nya inr.se kommer snart!

VARDAGSLYX I BADRUMMET - Badrummet är platsen där dagen börjar och slutar. Vi tycker att den platsen ska kännas lite lyxig. Våra emaljerade badkar, handdukstorkar och badrumsaccesoarer är av riktig kvalitet som håller en livstid - så att ditt badrum känns lika lyxig idag som om 10 år.

Det är i badrummet det händer. Skratten, samtalen, tankarna, besluten. Det är här du kan stänga ute världen och bara vara du eller släppa in hela familjen. Du väljer. Vi designar badrum för hela ditt liv, alla stunder. Känslan av exklusivitet sitter i valet av material, i de omsorgsfullt utvalda detaljerna och i de nyskapande trenderna.

Att vi tycker det är viktigt att hela familjen trivs har att göra med att vi själva är ett familjeföretag som i fem generationer levererat äkthet och tradition. Vi tror att även din familj mår bra av rejäl livskvalitet även i badrummet. Vi kallar det the Miller Way.

Mitt i Sverige i hjärtat av Dalarna ligger en av världens modernaste armaturfabriker. Här har vi tillverkat vattenkranar sedan 1927. Mycket har förändrats genom åren men fortfarande skapas varje produkt med största omsorg för hand i Mora.

Svenska Neptun AB är ett av de äldsta företagen i branschen. Sedan starten 1991 har vi under årens lopp hela tiden utvecklat och finslipat vårt koncept -KVALITE FUNKTION. Vår tanke och filosofi är att Du under många år skall kunna njuta av vår produkt och känna välbefinnande och avkoppling på ett komfortabelt och tryggt sätt.

Nordhem är ett familjeföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi designar och producerar exklusiva handdukstorkar, badkar och duschar. Om du vill njuta av vardagslyx i ett badrum utöver det vanliga, som skiljer sig från mängden och som inte är standard, så har du kommit rätt. På Nordhem designar vi handdukstorkar och badkar som ger dig just det.

Pax arbetar aktivt för att minska belastningen på miljön i vårt arbete med att utveckla och tillverka ventilations- och värmeprodukter. Vår grundidé har alltid varit att utveckla innovativa produkter med både design och funktion i åtanke.
En liten investering som gör stor nytta!


Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök vars huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Purus starka ställning på den nordiska marknaden är ett resultat av pålitliga produkter, nytänkande och marknadens bästa kundsupport.


Sanova är stolt representant för några av Europas finaste badrumsmärken, som Jacuzzi, Gessi, Hansgrohe, Duravit, och Astro Lighting. Sanova vänder sig till kunder som söker en helhetslösning för badrummet, men som vill ha något utöver det vanliga och skapa sin helt personliga badrumsmiljö.

Smedbo är idag marknadsledande i Skandinavien och spelar en viktig roll i Europa och USA. De flesta badrumsserier erbjuder idag inredningsdetaljer och dekorativa beslag i massiv mässing av högsta kvalitet. Med sin stora produktkännedom och sitt kvalitetstänkande tillhör Smedbo en exklusiv skara av tillverkare som utlovar 10-års garanti på hela produktsortimentet.

Vi är specialister inom ett område: badrum. Där strävar vi efter att utveckla de bästa produkterna inom badrumsmöbler, badkar, dusch och wc, del för del, utan att förlora helhetsblicken. Formgivning och produktutveckling går hand i hand på Svedbergs. Utseende och funktion ska hänga ihop och bidra till helheten. 

Eftersom vi är ett svenskt företag har vi stor kännedom om svenska byggnormer, försäkringskrav, installationsmetoder och kanske allra viktigast, vad konsumenterna vill ha. Vi har smart logistik utan fördyrande mellanhänder och leveranserna går direkt till lager och sedan direkt till våra kunder. Hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Vi är en polsk tillverkare av dekorativa handdukstorkar och radiatorer. Med 25 års erfarenhet tjänar vi människor inte bara i Polen, men också i mer än 40 länder på 4 kontinenter. Med omfattande erfarenhet inom området för uppvärmning, passion för den unika designen och djup uppskattning för hantverk.

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitets-
produkter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. 

2003 utvecklade arkitekten Claus Dyre ett linjeavlopp för placering mot väggen, vilket blev starten för unidrain®. Sedan dess har det tillkommit många produkter, som alla har samma fokus på både funktion och design.

I Skene, mitt i Västergötland, har vi designat, utvecklat och byggt massage­­badkar sedan 1981. Tysta, kraftfulla och väldesignade kar med system som är både miljövänligare och pålitligare än tidigare modeller på marknaden. Vår produkt­utveckling är en ständig strävan för att ta fram produkter som ger den där rätta känslan. 

Vetro grundades 1998 och har flera års erfarenhet i branschen. Under åren som gått har vi tagit fram flera nya, spännande produkter och växt mer och mer. Vi på Vetro hjälper dig att ta fram det du vill ha inom glas. Om du inte skulle hitta det du söker på vår hemsida eller i våra kataloger kan du alltid ringa till oss så hjälper vi gärna till.

Villeroy & Boch är en av världens största tillverkare av premium keramik, allt från kaffemuggar till handfat. Villeroy & Boch är ett mycket innovativt företag med ärevördiga traditioner. Sedan dess ursprung över 260 år sedan keramik tillverkningen grundades i 1748 utvecklats till ett internationellt livsstilsvarumärke.